Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum


Bedrijfsuitje in Hilversum gezocht? Ontdek dan de verschillende uitjes van FunEvent. Bij ons ben je aan het juiste adres voor zowel een actief als een rustig uitje. Hebben jullie zin in een competitief of recreatief uitje? Of geniet je met collega’s liever van een gezellige lunch? Het is allemaal mogelijk bij FunEvent. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, op korte afstand rijden van Hilversum. Voor een bedrijfsuitje nabij Hilversum kies je FunEvent!

Bedrijfsuitje nabij Hilversum

Personeelsfeest nabij Hilversum organiseren?

Onze bedrijfsuitjes nabij Hilversum zijn uiteraard ook geschikt als vrijgezellenfeest of als een gezellig groepsuitjes met je familie. Bekijk al onze bedrijfsuitjes op de website. Hieronder een opsomming van een aantal uitjes:

Tuk Tuk challenge
Citytour met gids
BBQ of lunch
E-chopper rijden
Boottocht
Zoals je ziet zit er veel variatie in onze uitjes. Heb je vrijblijvend een aantal vragen over een bepaald uitje? Of wil je een uitje reserveren? Neem dan telefonisch contact op via: 0657578083. Staat jouw ideale uitje er niet bij? Wij horen het graag zodat wij jou maatwerk kunnen bieden. Overleg is dus altijd mogelijk.

Bedrijfsuitjes Hilversum

Groepsuitje nabij Hilversum boeken!

Je kan bedrijfsuitjes nabij Hilversum boeken binnen verschillende prijsklassen. Daarnaast kun je op de website ook zoeken op ‘categorie’ van een uitje. Kies bijvoorbeeld voor citytuk, bowlen of een boottocht en zoek vanuit daar naar het meest geschikte uitje. Kies voor een bedrijfsuitje nabij Hilversum van FunEvent!

Bedrijfsuitje in Hilversum FunEvent

Bedrijfsuitje Hilversum bij FunEvent

Een bedrijfsuitje nabij Hilversum boek je bij FunEvent. Onze enthousiaste medewerkers zorgen voor een goede begeleiding tijdens de uitjes. Wij maken er samen een gezellige dag van! Wij worden beoordeeld met een 9.7 op Trustpilot. Lees de ervaringen op onze website. Voor vragen neem je vrijblijvend telefonisch contact op via: 0657578083 of stuur je een mail naar info@funevent.nl. Tot ziens bij het bedrijfsuitje nabij Hilversum!

Wat anderen zeggen over Funevent: