Groepsuitjes Amersfoort

Groepsuitjes in Amersfoort gezocht? Dan ben je aan het juiste adres bij Fun Event uit Amersfoort. Wij organiseren diverse uitjes door het centrum van de stad, zowel binnen als in de buitenlucht. Zowel rustige- als actieve uitjes. Zo heeft Fun Event al vele Tuk Tuk challenges mogen organiseren, dit tot tevredenheid van vele klanten. Bekijk alle groepsuitjes in Amersfoort op de website. Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op via: 033 – 465 64 89!

Groepsuitjes Amersfoort

Zowel een actief uitje als lekker rustig eten!

Bij Fun Event profiteer je van een grote diversiteit aan groepsuitjes in Amersfoort. Zijn jij en je vrienden op zoek naar actie? Kies dan voor een Tuk Tuk challenge of het huren van een solex. Deze uitjes zijn ook geschikt voor een vrijgezellenfeest in Amersfoort. Ben je op zoek naar een rustig uitje zoals een lekker all inclusive BBQ? Of combineer een lunch met een mooie vaartocht door de grachten van Amersfoort. Alles is mogelijk bij Fun Event.

Kies voor een tocht met de solex!

Wat is er nou mooier dan met je vrienden een tocht maken op de solex? Dit is een ideaal groepsuitje in Amersfoort. Zo kun je bijvoorbeeld twee en half uur lang rondrijden op een solex om de middag af te sluiten met een heerlijke barbeque. Je kunt dus meerdere uitjes met elkaar combineren. Tijdens de solextocht is er een pauze inbegrepen waarbij jij en je vrienden kunnen genieten van een heerlijke koud drankje. Kies dus voor de groepsuitjes van Amersfoort!

Groepsuitje in Amersfoort? Kies voor Fun Event!

Voor een groepsuitje in Amersfoort kies je voor Fun Event! Bekijk al onze reviews om een beter beeld te krijgen van de eerdere ervaringen van onze klanten. Heb je andere idee├źn over een groepsuitje in Amersfoort die er niet tussen staat? Neem gerust contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via: 033 – 465 64 89 of stuur een mail naar info@funevent.nl. Het is ook mogelijk om je telefoonnummer achter te laten op de website, dan zullen wij je zo snel mogelijk terug bellen.