Workshop Amersfoort

Ben jij op zoek naar een workshop in Amersfoort voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dan ben je bij Fun Event aan het goede adres. Wij weten uit ervaring hoe moeilijk het is om een groepsuitje te organiseren wat voor iedereen uitdagend is. Daarom hebben wij speciaal voor jou een programma samengesteld met de leukste workshops in Amersfoort.

Workshop Amersfoort

Onvergetelijke dag beleven

Niets is zo gezellig om samen met je beste vrienden of vriendinnen een gezellige dag te hebben. Een dag die je nooit meer zal vergeten. Momenten waar je op verjaardagen en feestjes nog over praat. Wij helpen jou graag om jouw en je vrienden/collega’s zo’n dag te laten beleven. Door middel van een leuke workshop in Amersfoort, maak jij herinneringen voor later.

Workshops

Wil jij een creatieve workshop in de buurt van Amersfoort volgen? Dan is de workshop Crea-bea met Mozaïek echt iets voor jou. Je maakt jouw eigen schaal geheel in je eigen stijl en smaak. Die je later natuurlijk mee naar huis mag nemen als aandenken. Lijkt het jou ook leuk om slippers te pimpen? Dat is ook mogelijk! Dus wil jij een creatieve workshop samen met jouw collega’s? Reserveer direct deze enerverende workshop online.

Eten+drinken

Er komt een moment dat julle trek gaan krijgen tijdens de workshop in Amersfoort. Geen zorgen! Bij Fun Event hebben wij aan alles gedacht. De workshop is namelijk inclusief koffie en thee. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er ook iets lekkers bij. Hierna kun jij weer creatief aan de slag! Onze workshops in Amersfoort zijn niet alleen heel leerzaam, maar ook heel erg leuk om te doen.

Workshop in Amersfoort? Kies voor Fun Event!

Zie jij het al voor je. Samen een leuke workshop volgen in Amersfoort. Tijdens de workshop samen lachen en herinneringen ophalen. Dit is mogelijk als je kiest voor Fun Event. Of zoekt u een uitje in Barneveld, Hilversum of Utrecht? Ook voor een vrijgezellenfeest in Utrecht of personeelsfeest in Amersfoort bent u bij ons aan het goede adres! Onze ervaren medewerkers helpen jou graag om een onvergetelijke dag te beleven. Liever een groepsuitje? Kijk ook eens bij onze groepsuitjes. Heb je vragen? Neem gerust contact op via 06 57 57 80 83 of stuur een e-mail naar info@funevent.nl.