Vrijgezellenfeest

Aan jou de taak om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan wil je dit natuurlijk op een creatieve manier aanpakken! De kroegentocht met je beste vriend in een raar kostuum is wel een beetje ouderwets. Verras de aanstaande bruid daarom met iets dat hij niet ziet aankomen. Fun Event uit Amersfoort biedt talloze opties voor een vrijgezellenfeest dat geen van de aanwezigen ooit zal vergeten!

Vrijgezellenfeest op wielen

Een leuk idee om de aanstaande bruidegom te verrassen op zijn vrijgezellenfeest is door hem mee te nemen in een Tuk Tuk. Vorm teams en race een heuse Tuk Tuk-rally. Op weg door Midden-Nederland voeren de teams opdrachten uit. Het is dus niet alleen de vraag wie de beste chauffeur is, maar ook welk team het best kan samenwerken! Verkijk je overigens niet op het besturen van de Tuk Tuk, dit is een stuk lastiger dan je vooraf zult verwachten.

Het huwelijk: ga de boot in

Een tweede suggestie voor een vrijgezellenfeest: laat je vriend letterlijk het huwelijksbootje instappen en ga uit varen! Rondom Amersfoort kun je de prachtigste boottochten maken. Op de Eem genieten jullie van het weer, maar ondertussen moet je wel scherp blijven. Bij de Citypoints beantwoorden jullie namelijk in teams vragen, waarmee punten te verdienen zijn. Wie komt er als slimste uit de bus, eh, boot? Je kunt de boottocht overigens ook combineren met de Tuk Tuk-tour.

Bowlen: wie striket er met de eer?

Hoeft niet alleen de aanstaande bruidegom voor paal te staan? Ga dan bowlen tijdens het vrijgezellenfeest. Jullie moeten natuurlijk allemáál de welbekende stijlvolle bowlingschoenen aan. Bowlen is een garantie voor gezelligheid én competitie! Niemand wil natuurlijk verliezen, maar er valt er altijd minstens eentje door de mand.

Andere activiteiten tijdens een vrijgezellenfeest

Er zijn natuurlijk nog talloze andere activiteiten te bedenken om van zijn laatste dag in vrijheid hét ultieme vrijgezellenfeest te maken. Jullie kunnen een solex-tour maken, een E-chopper of een step proberen of jullie geluk te beproeven op een trik. Eten en drinken mag natuurlijk niet ontbreken. Je kunt op jullie vrijgezellenfeest ook meerdere van deze opties combineren.

Heb je een ander idee, laat het ons dan vooral weten! Vaak zijn we in staat om voor jullie speciaal een vrijgezellenfeest op maat te organiseren. Voor creatieve ideeën staan we dan ook altijd open! Deel ze met ons en dan kijken we wat we voor jullie kunnen betekenen! Fun Event: voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest.