Personeelsfeest Amersfoort

Ben jij dit jaar aan de beurt om het personeelsfeest in Amersfoort te organiseren? Dan zit u bij Fun Event op de juiste plek. Het organiseren van een personeelsfeest of bedrijfsuitje in Amersfoort kan een hele klus zijn. Wij nemen uw zorgen uit handen. Bij ons kunt u de dag geheel naar eigen wensen samenstellen. Geniet van een dag vol plezier!

Neem contact op!

Personeelsfeest Amersfoort

Verschillende activiteiten voor een bedrijfsuitje in Amersfoort 

Bij Fun Event in Amersfoort vindt u altijd een passende activiteit. Wij bieden diverse mogelijkheden. Zo stelt u uw eigen personeelsfeest in Amersfoort samen. Onderstaand zetten wij de verschillende activiteiten voor u op een rijtje:
Citytuk: Kruip zelf achter het stuur van de Tuk Tuk. Ontdek Amersfoort op deze originele manier. De Tuk Tuk is het meest geboekte groepsuitje van Amersfoort. Genieten maar!
E-Chopper:  rijden tijdens een personeelsfeest in Amersfoort zorgt voor een gezellige boel.
Boottocht: Wilt u Amersfoort via het water verkennen? Huur dan een boot tijdens het personeelsfeest in Amersfoort. In de boot passen ongeveer 20 personen. U kunt deze activiteit ook combineren met andere activiteiten.
Step: Ga met uw collega’s een step challenge aan! Ga met uw personeelsfeest dwars door het centrum van Amersfoort. Dit met een sportieve puzzeltocht op de step.

Eten en drinken

Goed eten & drinken mag natuurlijk niet missen tijdens een personeelsfeest. Een All Inclusive BBQ is hierbij een goede keuze. Daarnaast kunt u ook zelf een keuze maken. Stel u eigen 3-gangen menu samen. U kunt er ook voor kiezen om te lunchen op het water. Volop mogelijkheden voor een personeelsfeest dus!

Offerte & routebeschrijving

Bent u ervan overtuigd om uw personeelsfeest in Amersfoort te organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u vervolgens een routebeschrijving. Ook kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef aan ons door welke activiteiten u zou willen doen. Wij maken hier vervolgens maatwerk van.

Een personeelsfeestje in Amersfoort?

Op zoek naar het leukste personeelsfeestje in Amersfoort? Of zoekt u een uitje in BarneveldHilversum, Soest, Amersfoort of Utrecht? Ook voor een vrijgezellenfeest in Utrecht bent u bij ons aan het goede adres! Neem dan contact op met Fun Event. U kunt ons telefonisch bereiken via 033 – 4656489. Ook kunt u op de website uw telefoonnummer invullen. Voor de leukste personeelsfeestje in Amersfoort moet u bij Fun Event zijn!