Groepsuitje organiseren? Bel Fun Event!

Groepsuitjes staan iedere keer weer garant voor een hoop plezier en spektakel! Zeker wanneer je je groepsuitje laat organiseren door Fun Event. Wij maken van jouw dagje uit een dag die de hele groep niet gauw zal vergeten. Met originele activiteiten die bij eenieder in de smaak vallen organiseren wij groepsuitjes voor allerlei soorten groepen. Van jong tot oud, van personeelsuitje tot vrijgezellenfeest en van sportief tot relaxt!

groepsuitje

Actieve groepsuitjes

Bij Fun Event kun je kiezen voor diverse actieve groepsuitjes. Zo is er de mogelijkheid om een Solex-tour te doen met een groep van tien tot veertig deelnemers. In tweeënhalf uur verken je de schitterende omgeving rondom Amersfoort op een traditionele Solex. Een gids vertelt je onderweg vanalles over de regio, terwijl je lekker uitwaait op je gemotoriseerde fiets. Een groepsuitje in de buitenlucht dat voor iedereen boven de 21 jaar mogelijk is.

Voor degenen die meer hebben met de moderne technologie is er de E-chopper. Dit is een elektrisch aangestuurde scooter met een stoere en robuuste uitstraling. Wees niet bang: je hoeft geen helm op! De E-chopper gaat maximaal 25 kilometer per uur. Een leuk uitje voor groepen die van snelheid houden, maar ook graag Amersfoort ontdekken!

Verder kun je bij Fun Event ook een Tuk Tuk of een step huren. Ook dit zijn ontzettend leuke ideëen voor een dagje teambuilding. En vergis je niet: rijden in een Tuk Tuk is een flinke uitdaging! Voor de beste chauffeur is er dan ook een mooie trofee.

Groepsuitje op het water

Zijn jullie niet zulke snelheidsduivels maar genieten jullie liever van de Amersfoortse grachten? Dan is een gezellige rondvaart als groepsuitje een leuke optie. Jullie varen gezellig keuvelend langs de terrassen in de zon. Een leuk idee is om er een stadswandeling aan te koppelen. Een gids vertelt jullie alles over de historische binnenstad!

Bedenk zelf je ideale groepsuitje

Heb je zelf een leuk idee voor een personeelsuitje of een dagje weg met de vriendengroep? Maar geen zin om je met de organisatie bezig te moeten houden? Leg je idee dan aan ons voor, dan kunnen we ongetwijfeld een groepsuitje op maat voor jullie arrangeren. Natuurlijk zorgen we ook voor eten en drinken, maak je daarover maar geen zorgen.

Vragen? Bel ons gerust via 033 465 64 89 of stuur een mailtje naar info@funevent.nl. Fun Event weet precies wat een dagje uit tot een succes maakt en denkt graag met je mee over jullie perfecte groepsuitje!