Bedrijfsuitje Utrecht

Zoek je naar een geschikt bedrijfsuitje nabij Utrecht? Dan ben je aan het juiste adres bij Fun Event. Wij organiseren diverse groepsuitjes zoals een solex tour, workshop of een uitgebreide lunch op een boot. Er is erg veel diversiteit, daarom is er altijd een uitje dat aansluit op jouw groep. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, een half uur rijden van Utrecht. Fun Event is gemakkelijk bereikbaar via de A28. Zoek je naar een bedrijfsuitje nabij Utrecht? Kies dan voor Fun Event! 

Bedrijfsuitje UtrechtSolex huren als bedrijfsuitje in Utrecht?

Zoek je naar een actief bedrijfsuitje nabij Utrecht? Je kunt bij ons een solex huren of een tuk tuk huren. Hiermee kun je een tour maken door de historische binnenstad van Amersfoort. Dit is ook ideaal als een vrienden- of vrijgezellenfeest. Tijdens deze tour zal je begeleidt worden door onze gidsen. Halverwege de tocht kun je genieten van een heerlijk verkoelend drankje. Daarnaast is het ook mogelijk om een tocht per citytuk, boot, step of trik te maken. Wil je direct meer informatie over een bedrijfsuitje nabij Utrecht? Bel dan: 033-4656489.

Groepsuitje in Utrecht

Het voordeel van ons bedrijfsuitje nabij Utrecht is dat je verder niets hoeft te regelen. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij dat je collega’s of vrienden tevreden naar huis gaan. Je kunt bij ons al een groepsuitje organiseren vanaf €19,95 per persoon. Naast de actieve uitjes is er ook genoeg ruimte voor diner arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie vaartocht met lekkere lunch. Of ga je liever voor een 3-gangen diner? Het is allemaal mogelijk. Ontdek al onze bedrijfsuitjes nabij Utrecht hier, ook ideaal voor een vrijgezellenfeest in Utrecht! Ben je woonachtig in Utrecht, Hilversum, Barneveld of Soest? Dan is het de moeite waard om voor een bedrijfsuitje in Amersfoort te komen. 

Neem direct contact op voor een leuk bedrijfsuitje in Utrecht

Zoek je naar een bedrijfsuitje nabij Utrecht? Fun Event helpt je graag verder. Onze missie is om een leuke middag voor jou en je collega’s te verzorgen. Vul je telefoonnummer in op de website en we bellen je zo snel mogelijk terug. Heb je nog een aantal vragen over een bepaald uitje? Neem telefonisch contact op en wij helpen je graag verder. Dit kan via: 033-4656489. Vragen over een bedrijfsuitje nabij Utrecht mogen ook per mail naar: info@funevent.nl.