Bedrijfsuitje Soest

Zoekt u naar een bedrijfsuitje in Soest? FunEvent neemt uw hele organisatie uit handen zodat u kan genieten van een gezellig groepsuitje. U kunt bij ons terecht voor diverse uitjes met eventueel eten en drinken. Denk hierbij aan een solex huren, boottocht of een stadswandeling met opdrachten. Daarnaast kunt u een evenement extra speciaal maken door het tuk tuk rijden. Heeft u vragen over een bepaald type bedrijfsuitje nabij Soest? Neem gerust contact met ons op om meer informatie te verkrijgen. Wij zijn gevestigd in Amersfoort. Voor meer informatie belt u direct naar: 06-57578083.

Bedrijfsuitje Soest

Leuke groepsuitjes

Een leuk bedrijfsuitje nabij Soest kan een gezellig groepsuitje zijn. Bij ons kunt u terecht voor groepsuitjes vanaf €29,50 per persoon. Op onze website kunt u per prijsklasse de verschillende groepsuitjes handig vergelijken. Zo kunt u bijvoorbeeld een citytour door het centrum van Amersfoort maken of een tuk tuk challenge aangaan. De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje nabij Soest vindt u hier. hier. Heeft u nog aanvullende vragen? U kunt ook uw telefoonnummer invullen op de website en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Vrijgezellenfeest Soest

De uitjes van Funevent zijn ook geschikt voor een vrijgezellenfeest! De citytour door het historische centrum van Amersfoort is één van de populairste uitjes. Dit zou een goede optie kunnen zijn voor een bedrijfsuitje nabij Soest. U kunt hiervoor gebruik maken van tuk tuks waarmee u door de binnenstad zoeft. Onze chauffeurs dienen als een deskundige gids waarbij ze u meer over de stad kunnen vertellen. U krijgt een stadsgids mee om zoveel mogelijk plekken te ontdekken. Het minimaal aantal deelnemers is 10 en het maximale is 40. Het arrangement is ook te boeken in combinatie met andere uitjes. Wilt u meer informatie over het samenstellen van een bedrijfsuitje in Amersfoort nabij Soest? Bel of mail ons gerust. Ben je woonachtig in Utrecht, Hilversum of Barneveld? Dan is het de moeite waard om naar Amersfoort (nabij Utrecht) te komen voor onze uitjes. 

Bedrijfsuitje nabij Soest

Zoekt u een bedrijfsuitje nabij Soest? Kies dan voor een bedrijfsuitje in Amersfoort van FunEvent. Met de auto kunt u binnen 20 minuten bij ons zijn. U wilt toch ook het ultieme groepsuitje beleven met uw collega’s? Vraag op onze website gemakkelijk een offerte aan. U kunt ook direct een uitje reserveren via onze website. Neem gerust telefonisch contact op via: 06-57578083. Vragen over een bedrijfsuitje nabij Soest mogen per mail naar: info@funevent.nl