Bedrijfsuitje

Op zoek een geschikt bedrijfsuitje? Eens in de zoveel tijd is het goed om gezellig met je collega’s even op pad te gaan. Je werknemers werken hard voor het bedrijf en verdienen het om gezellig even samen weg te gaan. Bij Fun Event kun je diverse soorten uitjes kiezen, ook is het mogelijk om complete arrangementen te boeken. Van gezellig samen eten tot scheuren op een Tuk Tuk door de binnenstad van Amersfoort, het is allemaal mogelijk. Voor een bedrijfsuitje neem je telefonisch contact op met Fun Event via: 033-465 64 89!

Bedrijfsuitje

Actieve of rustige bedrijfsuitjes, snel geregeld!

Fun Event heeft de afgelopen jaren een ruim aanbod opgebouwd met uitjes en arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Tuk Tuk Challenge, hier ga je in teams de strijd aan om zo snel mogelijk door de stad te navigeren. Het winnende team gaat naar huis met de beker. Ga je liever gezellig wat eten en drinken met je collega’s of vrienden? Dit is uiteraard ook mogelijk. Geniet van een lekkere barbeque of lunch samen in de mooie stad Amersfoort. Wat voor bedrijfsuitjes kun je nog meer bij ons boeken? Bekijk onze groepsuitjes op de website. Hieronder ook een kleine opsomming:

  • Een boottocht door Amersfoort
  • E-chopper rijden door de binnenstad
  • Bowlen en tukken
  • Een spannende wandeltocht
  • BBQ, lunch of borrel

Kies voor maatwerk, een compleet verzorgd arrangement!

Wil je snel en makkelijk een compleet arrangement bij Fun Event regelen? Vraag naar de mogelijkheden. Onze competitieve uitjes zorgen voor een dag voor spanning en plezier. Wij nemen de organisatie voor je uit handen zodat je kan genieten van de dag met je collega’s. Onze deskundige medewerkers zorgen voor een goede begeleiding. Weet jij al welk uitje je wil kiezen voor je collega’s of vrienden? Onze uitjes zijn niet alleen geschikt als bedrijfsuitjes, maar ook voor vriendengroepen die bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest organiseren.

Bedrijfsuitje? Kies voor Fun Event!

Voor een bedrijfsuitje kies je voor Fun Event. Wij nemen de organisatie voor je uit handen. Wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Wij bieden groepsuitjes aan in drie verschillende prijsklassen. Groepsuitjes van €15,00 – €99,50. Neem dan contact op met Fun Event via: 033-465 64 89! Je mag ook een mail sturen naar info@funevent.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.